Pijn en Slecht Slapen

Pijn en Slecht Slapen

Pijn en slecht slapen gaan hand in hand. Logisch, want pijn is een van de belangrijkste signalen van je lichaam. Negeren lukt vrijwel nooit. De gevolgen kunnen heftig zijn.

Over de schrijver
Matrassen
Door

Matrassen

op 15 May 2020

Slaapproblemen en een pijnlijke rug kun je eenvoudig voorkomen door een goed matras te kopen. Wat is het beste matras? Tja, dat is heer persoonlijk en heeft met je slaaphouding te maken. Ik ben zelf een zijslaper. En had al een tijdje last van nek, rug en heupijn. Ik heb lange tijd gezocht naar een goed matras. Als zijslaper is het belangrijk dat mijn schouders, heupen en knieën goed in het matras wegzakken. Mijn vriendin is een rugslaper, zij heeft een matras nodig, waar haar onderrug en knieholten worden ondersteunt. Een goed matras kopen is een investering in goede nachtrust. Ga vooral ook veel proefliggen voordat je een matras definitief koopt.

Wesley Teunissen
Door

Wesley Teunissen

op 28 Feb 2021

Heb film bekeken omdat ik zelf ook slecht slaap door pijn, het gaat inderdaad hand in hand. Wil nu https://www.fysiotherapiezoeken.nl" rel="nofollow">fysiotherapie uitproberen mischien dat het gaat helpen

beste matras
Door

beste matras

op 08 Mar 2021

Over het algemeen is traagschuim één van de beste materialen voor mensen die last hebben van rugklachten. Traagschuim, ook wel bekend als NASA schuim, werkt namelijk drukverlagend. Een traagschuim matras vormt helemaal naar je lichaam en zorgt voor een uitstekende drukverdeling.

Reactie plaatsen