Laat angst je leven niet meer bepalen!

Leer omgaan met angst!

Volg gratis de online training.

Lees verder!

Angst is de belangrijkste drijfveer voor overleving. Angst stelt je in staat om te vluchten, om te vechten, of om gevaren in te schatten en te ontlopen.

Maar wat als angst niet meer functioneel is, de overhand krijgt en je gaat achtervolgen in alle aspecten van je leven? Angst kan dan zo uit de hand lopen dat je niet meer de deur uit kunt of dat je constant op topspanning leeft omdat de paniek telkens weer kan toeslaan!

Het is dan tijd om iets aan die angst te gaan doen! Hoe langer je angst de vrije loop laat, hoe meer ruimte het in je leven zal gaan innemen! En dat terwijl de behandeling van angst op zich nou niet het meest ingewikkelde is.


Als klinisch psycholoog en psychotherapeut en oprichter van de angstpoli in een van de grootste ziekenhuizen van Nederland, heb ik duizenden mensen met angstklachten voorbij zien komen en ik weet dat angst, als je het goed aanpakt, altijd minder wordt!

Dr Aart Oosterhuis, klinisch psycholoog - psychotherapeut

Dr Aart Oosterhuis, klinisch psycholoog

psychotherapeut


Leer ook je angst de baas te worden!

Behandeling via internet is voor angst een goede oplossing. Online behandeling met begeleiding blijkt net zo effectief te zijn als face-to-face behandeling. Het voordeel van online behandeling is:


  • Effectieve hulp
  • Hulp waar en wanneer je het wilt
  • Altijd alle informatie die je nodig hebt tot je beschikking
  • Anonieme hulp als je dat wilt

Wat zeggen onze gebruikers:

Robin:

‘Voordat ik aan deze cursus begon had ik een angststoornis. Door deze cursus te volgen heb ik geleerd hoe ik met deze angst om moet gaan. Ik merk dat ik nu rustiger ben en er meer ruimte is in mijn hoofd. Ik heb geleerd wat ik moet doen als ik een terug val heb of als het even wat minder goed gaat. Naast de cursus heb ik ook extra begeleiding gehad, waar ik zeer tevreden over ben!

Ik heb de eindevaluatie gedaan, en hieruit kwam dat ik geen angststoornis meer heb! Ik raad deze cursus iedereen aan!’

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

Suzanne:

Suzanne:Ik heb de link van jullie site al naar diverse mensen gestuurd.

Lijkt me voor de samenleving een stuk prettiger, als mensen wat meer ontspannen zijn.

Suzanne, reïntegratiecoach

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

Jeroen:

Door de angst kwam ik bijna de deur niet meer uit! Door met hulp veel te oefenen heb ik geleerd om mijn angstgedachten te relativeren en om de dingen die mij angstig maakten weer te gaan doen. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik durf mijn leven weer te leven!

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

57.000+

Actieve gebruikers!

50.000+

Gebruikers van de ontspanningsoefeningen!

5.000+

Cursisten!

Krijg nu gratis toegang tot al het materiaal!

Audio, video en e-book!