Depressie de Baas!

Leer beter omgaan met depressieve klachten met online hulp!

Lees verder!

Depressie is volksziekte nummer 1! Bij een miljoen Nederlanders per jaar krijgen er mee te maken. Helaas krijgt maar een klein deel van die mensen de juiste behandeling, vaak omdat die niet makkelijk toegankelijk is of omdat de drempel om naar een psycholoog of psychiater te gaan te hoog is.

Behandeling via internet kan dan een goede keuze zijn. De combinatie van een cursus met begeleiding kan je eerste stap zijn naar een leven dat niet meer alleen bepaald wordt door depressieve gevoelens.


Als klinisch psycholoog en psychotherapeut en oprichter van de zorglijn depressie in een van de grootste ziekenhuizen van Nederland, heb ik heel veel mensen met depressieve klachten voorbij zien komen en ik weet dat het mogelijk is om meer grip te krijgen op je depressie!

Dr Aart Oosterhuis, klinisch psycholoog - psychotherapeut

Dr Aart Oosterhuis, klinisch psycholoog

psychotherapeut


Leer ook je depressie de baas te worden!

Behandeling via internet is voor depressieve klachten een goede oplossing. Online behandeling met begeleiding blijkt net zo effectief te zijn als face-to-face behandeling. Het voordeel van online behandeling is:


  • Effectieve hulp
  • Hulp waar en wanneer je het wilt
  • Altijd alle informatie die je nodig hebt tot je beschikking
  • Anonieme hulp als je dat wilt


Wat zeggen onze gebruikers:

Jasper:

“Ik heb de cursus “depressie de baas” gevolgd en heb er heel veel aan gehad. Het lesmateriaal is duidelijk, kun je in je eigen tempo volgen, evt. met begeleiding via mail en Skype erbij, als je dat wilt. Door dit alles heb ik me echt gehoord, begrepen en geholpen gevoeld. Voor mij was dit een lot uit de loterij, de perfecte manier om uit die put te komen, en me eindelijk weer goed te voelen! Zo dankbaar!”

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

Marieke:

Ik was altijd maar moe en ik had nergens zin meer in! Werken lukte nauwelijks. Door de online hulp ben ik weer meer gaan doen en heb ik het gevoel dat ik weer vat heb op mijn leven!

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

Manon:

Na mijn bevalling was mijn leven een hel! Ik kon niets meer en ik zat vol schuldgevoelens. Ik heb met veel hulp geleerd mezelf niet zulke hoge eisen te stellen en om wat aardiger voor mezelf te worden. Dat heeft me een fijner mens een een goede meoder gemaakt. Ik heb er weer zin in!

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

7.000+

Actieve gebruikers in 2016!

52.000+

Gebruikers van de ontspanningsoefeningen!

1.000+

Cursisten!

Krijg nu direct toegang

tot de cursus Depressie de Baas !

De volledige cursus in audio en video!