Wil je aan het werk met Beter Slapen?

Maak er met onze hulp werk van met de online slaaptraining!

Lees verder!

Slecht slapen is een groot probleem!

Slaap zorgt voor herstel van je lichaam en vooral ook van je brein.

Slecht slapen maakt je kwetsbaarder voor depressie en angst, maar kan ook leiden tot lichamelijke problemen als overgewicht, diabetes en hart en vaatziekten en geeft een verhoogde kans op de ziekte van Alzheimer.

Daarnaast hebben slechte slapers vaker problemen op het werk en op sociaal gebied doordat ze minder energie hebben en minder aankunnen.

Wil je:

makkelijker inslapen

uitgeruster wakker worden,

weten hoe je dag-nacht ritme bij jou werkt 

overdag meer energie hebben

afvallen door beter te slapen

gewoon je dagelijkse dingen weer doen

Meer weten over de training 'Beter Slapen'?

Meer informatie!


Lees hoe Else haar leven weer terugkreeg!

Een tijdje terug meldde zich Else bij me aan. Ze was doodmoe, zou alleen maar willen slapen, maar lag alleen maar te woelen.

Else was 34 en was doorgestuurd door haar werkgever, een groot IT bedrijf waar zij werkte als senior manager. Els was getrouwd, universitair opgeleid, had twee kinderen van 6 en 9 jaar oud en een rijk sociaal leven. De doorverwijzing was in verband met burn-out.

Bij het eerste gesprek kwam naar voren dat de klachten begonnen waren met slaapproblemen. Dat was bij het bedrijf waar zij werkte niet zo raar. De standaard grap was daar, als je om 6 uur naar huis ging, of je een vrije middag had genomen.

De eerste stap was het in kaart brengen van het slaapgedrag en van de balans tussen inspanning en herstel. Daarbij kwam naar voren dat Else op jonge leeftijd geopereerd was aan een ernstig hartprobleem en dat ze er altijd van uit gegaan was dat ze nooit oud zou worden.

Naast het herstructureren van haar slaapgedrag hebben we vooral gekeken naar de balans in haar leven en naar de drive die daar achter zat: niets willen missen, overal altijd volledig voor gaan … voor het te laat was.

Else kreeg al snel meer rust in haar hoofd en haar leven en sliep veel beter. Haar energie was weer terug. Na acht weken ging zij weer aan het werk.

Een maand of twee later sprak ik bij toeval de directeur van het bedrijf die Else naar me had doorverwezen. Hij zei dat het erg goed met haar ging, maar dat er wel een probleem was: ze had bij haar functioneringsgesprek aangegeven dat ze haar vele overuren wilde gaan opnemen om er een tijdje tussenuit te kunnen en om meer tijd voor haar kinderen te hebben.

Veel verwijzingen heb ik daarna niet meer gekregen uit die hoek ….

Geen leugens over die éne oplossing die al je problemen oplost,

maar een doelgericht behandelprogramma met heldere duidelijke oefeningen

Vanaf 1984 heb ik me bezig gehouden met de behandeling van slaapproblemen. Ik heb als redactielid van Teleac meegewerkt aan de eerste slaapcursus ter wereld die via de televisie werd uitgezonden. Ik heb hierover verschillende boeken en wetenschappelijke artikelen geschreven en ik ben in 1994 aan de faculteit geneeskunde van de Rijksuniversiteit van Groningen op dit onderwerp gepromoveerd tot doctor. Ik heb tientallen publicaties hierover op mijn naam staan, waaronder een aantal boeken. Als je geïnteresseerd bent, kun je hier mijn CV vinden.

Sindsdien heb ik duizenden mensen met slaapproblemen behandeld en, misschien nog belangrijker, vele duizenden mensen leren slapen zonder slaapmiddelen.

Wil je af van:

 1. gebroken je bed uit komen
 2. niet weten hoe je de dag moet doorkomen
 3. de vermoeidheid die op je gezicht is af te lezen
 4. prikkelbaar zijn omdat je geen fut hebt
 5. het commentaar dat je er zo moe uitziet?

Wil je:

 • overdag meer energie hebben,
 • je je beter voelen
 • afvallen door beter te slapen?
 • je kans op depressie, angst en stress klachten, overgewicht en hart en vaatziekten verkleinen

Laat ons je dan helpen om met alle beschikbare middelen je slaapprobleem aan te pakken! We helpen met cursusmateriaal bestaand uit video en audio, leren je de oefeningen op de juiste manier toe te passen en kunnen je verder helpen dan alleen tips en trucs dat kunnen!

Wat zeggen onze gebruikers:

Sandra:

Hartelijk dank voor je zeer functionele website met de filmpjes en de geluidsopnames. Jullie zitten onder de favorieten en dat zal voorlopig wel zo blijven.

Sandra, moeder van 5 kinderen

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

Anne-Marie:

De cursus heeft mij een aantal praktische dingen geleerd. Ik vond vooral de toon aangenaam: zakelijk en informatief. Mijn mening is positief!

Anne-Marie, manager

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

Janny:

Toen ik de cursus begon lag ik telkens van 2 tot 4/5 wakker s nachts om tureluurs van te worden. De cursus hielp om toch weer in te kunnen slapen 's nachts. 

Ik slaap en heb meer rust!

Janny, moeder van 2 kinderen, veiligheidskundige

(ivm privacy naam en afbeelding gepseudonimiseerd)

57.000+

gebruikers afgelopen jaar

50.000+

keer ontspanningsoefeningen

1500+

downloads e-books

4000+

cursisten

Wat krijg je?

 • Een persoonlijke face-to-face intake met een slaapspecialist om te zien of onze slaaptraining bij je past!
 • Toegang tot al het materiaal van de slaaptraining!
 • Ondersteuning bij het doorlopen van de training.
 • Als je het nodig hebt eventueel aanvullende hulp.
 • Toegang tot aanvullende training, zoals de Mindfulness training

Let op!

In verband met de persoonlijke aanpak zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Inclusief Intake gesprek:

€327,=

Of lees eerst het boek!

Garantie!

Als uit het intakegesprek naar voren komt, dat de training voor jou niet de beste oplossing is, krijg je het inschrijf bedrag terug! Je betaalt dan alleen het intakegesprek van €90,=