Video Aspect Ratio: 4:1

Beter Slapen in 1 minuut!

Maar klik nog niet weg! Misschien is het volgende ook interessant voor je!

Lees mijn e-boek: Beter Slapen!

Alle ervaring die ik heb opgedaan met het al 40 jaar behandelen van mensen met slaapproblemen heb ik voor je op een rijtje gezet in een overzichtelijk e-boek. Voor deelnemers aan de slaapchallenge is dit boek alleen gedurende de challenge te koop tegen een gereduceerde prijs!

Over de auteur

Ik ben Dr Aart Oosterhuis, ik ben BIG geregistreerd klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut. Vanaf 1984 heb ik me bezig gehouden met de behandeling van slaapproblemen. Ik heb als redactielid van Teleac meegewerkt aan de eerste slaapcursus ter wereld die via de televisie werd uitgezonden. Ik heb hierover verschillende boeken en wetenschappelijke artikelen geschreven en ik ben in 1994 aan de faculteit geneeskunde van de Rijksuniversiteit van Groningen op dit onderwerp gepromoveerd tot doctor.

'Slapen doet er toe! We gaan steeds korter slapen en we betalen daar de prijs voor! Slecht slapen vergroot de kans op depressieve klachten, angststoornissen, stressklachten, overgewicht en diabetes. Ook wordt slecht slapen in verband gebracht met een verhoogde kans op de ziekte van Alzheimer.

Veel slechte slapers proberen beter te slapen met behulp van slaapmiddelen en komen er achter dat dat er alleen een probleem bij geeft!

Als klinisch psycholoog en psychotherapeut en redactielid van de eerste slaapcursussen van Teleac, heb ik honderden mensen met slaapklachten behandeld en ik weet dat je beter slapen kunt leren!'

 • Wil je leren hoe je 's morgens weer uitgerust wakker kunt worden
 • Wil je makkerlijker inslapen
 • Wil je weten hoe slaap in elkaar zit
 • Wil je weten wat nu 'normaal' is
 • Wil je je kans op stressklachten verminderen

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik slaap weer!

Vroeger lag ik telkens van 2 tot 4/5 uur 's nachts wakker! Om tureluurs van te worden! Ik ben geholpen om toch weer in te kunnen slapen.

Ik slaap en heb meer rust!

Janny, veilgheidsdeskundige

 • Praktisch en zakelijk

  Ik heb een aantal praktische dingen geleerd. Ik vond vooral de toon aangenaam: zakelijk en informatief. Mijn mening is positief!

  Anne-Marie, manager

 • Ik heb mijn leven weer terug

  Ik heb meer rust in mijn leven en in mijn hoofd. De energie is er weer!

  Else, senior management consultant